ZVJERINJAK

Za queer zajednicu i prijatelje/ce queerANarchive organizira još jedan ZVJERINJAK. Uz glazbu po izboru C-bastarda i DJ Biskvita te VJ program Tanje i 400 zečeva družit ćemo se u petak, 2. listopada u dvorištu Kluba Kocka od 18 do 23 sata. Uz glazbeni i VJ program na ZVJERINJAKU vas očekuje i distro s majicama i cekerima iz Tiskare u Domu mladih.

VAŽNO! Nemamo šank! Ponesite svoje piće, obližnje samoposluge rade do 21 sat. Također prije dolaska izmjerite temperaturu, ako je veća od 37.2° ostanite kod kuće!

ZVJERINJAK je društveno-kulturni program za queer zajednicu koji organizira kolektiv queerANarchive uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Europskih snaga solidarnosti. Rad kolektiva queerANarchive financira Zaklada Kultura nova.

Queer u eteru / Smjernice za inkluzivne politike Grada Splita

U radio emisiji Queer u Eteru, koju na valovima KLFM radija emitiramo u ponedjeljak, 11. ožujka 2024., s početkom u 17 sati, slušate intervju s Pavlom Parunovom, sociologom s Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru, a povodom nedavno predstavljenih “Smjernica za unapređenje javnih politika i rada LGBT centra Split s ciljem osiguravanja dobrobiti LGBTIQ zajednice”.

qRADIONICE

U srijedu, 28. veljače u 18h u LGBT centru Split okuplja se foto grupa. Okušat ćemo se u razvijanju crno bijelog filma, proć osnove rada s analognim fotoaparatom, popričat o temi kojojm se bavimo i podijelit filmove za vaša foto istraživanja.