Queer u eteru – Gaga feminizam

In a crisis, do not remain calm, do not look for the nearest exit, do not stick your head in the sand; do agitate, do make things worse, do run screaming through the street, and do refuse to return to business as usual. – jedan je od mota gaga feminizma kojeg je koncipirao Jack J. Halberstem. Koje mogućnosti gaga feminizam otvara našem promišljanju i živjenju spola, roda, seksualnisti i veza poslušajte u još jednoj emisiji Queera u eteru, ponedjeljkom u 17h na KLFM radiju. 

Emisija Queer u Eteru realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Ministarstva kulture i medija RH. Mišljenja izražena u emisiji mišljenja su autora/ica i ne odražavaju stavove donatora.

Vruća ljetna večer

Za vruću ljetnu večer pred Splitski pride družimo se u družimo se u Dvorištu Kluba Kocka u petak, 16. srpnja od 19 do 23 sata.

Sexinsitu u eteru

U još jednoj emisiji Queera u eteru koju posvećujemo programu qIZLOŽBE kolektiva queerANarchive gostuje Martyna Miller. Emisiju poslušajte u standardnom terminu ponedjeljkom u 17 sati na KLFM radiju.

Filmići s radionice aktivističkog videa

Iz radionice aktivističkog videa koja se održala u LGBT centru Split od 27. svibnja do 2. lipnja pod vodstvom novomedijske umjetnice Tihane Mandušić proizašla su i tri kratka aktivističak videa, vrlo različitih autorskih pristupa: Cijepi se protiv homofobije!, Neka bude homoseksualac!, i Fantazmagorično ovdje!