Sexinsitu u eteru

U još jednoj emisiji Queera u eteru koju posvećujemo programu qIZLOŽBE kolektiva queerANarchive gostuje Martyna Miller koja je u Galeriji Kluba Kocka od 25. lipnja do 3. srpnja predstavila svoj projekt Sexinsitu. 

O iskustvu izlaganja u Splitu, ali i suradnji s lokalnim ljudima na razvoju ovog projekta koji se bazira na arhivu sjećanja na iskustva seksa razgovarali smo s umjetnicom. Razgovor, kao i glazbu po izboru umjetnice poslušajte u standardnom terminu emisije Queer u eteru ponedjeljkom u 17 sati na KLFM radiju. 

Emisija Queer u eteru realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Ministarstva kulture i medija RH. Mišljenja izražena u emisiji mišljenja su autora/ica i ne odražavaju stavove donatora.

ZVJERINJAK

U petak, 10. rujna startamo u 19 sati s laganim zagrijavanjem u Dvorištu Kluba Kocka, u 21 sat otvaramo izložbu Dyveke Bredsdorff – Lezbijska ljubavna priča, te nastavljamo party s glazbenim izborom C-bastarda i VJ-anjem WJ qWiki.

Lezbijska ljubavna priča

U petak, 10 rujna u 21 sat u Galeriji Kluba Kocka u Domu mladih, Split otvara se izložba Lezbijska ljubavna priča autorice Dyveke Bredsorff.