Oslikaj LGBT centar!

U petak (3. rujna) s početkom u 17 sati kreće Participiativna radionica oslikavanja zida u LGBT centru Split. Radionica traje tri dana – do nedjelje (5. rujna), a vodi je grafička dizajnerica i umjetnica Ena Jurov. Program počinje okupljanjem i razradom motiva kojim ćemo oslikavati zid. A narednih dana motiv preslikavamo na bijeli zid. Radionica završava predstavljanje oslikanog zida uz druženje i glazbu – u nedjelju u večernjim satima.

Prijavi se putem maila lgbtcentarsplit@gmail.com 

Radionica se realizira uz financijsku podršku Grada Splita. Radionica se odvija u okviru qFEST-a, programske linije kolektiva queerANarchive. Festival se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija RH, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatskog audiovizualnog centra. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financira Zaklada Kultura nova.

Queer na Platformatu

Od 1. do 3. listopada, u organizaciji Platforme Doma mladih, u Domu mladih odvija se Platformat, festival nezavisne kulture i mladih. queerANarchive se priduržuje s radionicama sitotiska i analogne fotografije, te društveno-glazbenim programom ZVJERINJAK.