Queer u eteru / qIZLOŽBE: Jose Begega

U radio emisiji Queer u eteru koja se emitira ovog ponedjeljka, 22. travnja u 17 sati, na KLFM radiju, gostuje Jose Begega povodom samostalne izložbe “SLAM i četiri plesa za Alberta” trenutno otvorene u Galeriji Kluba Kocka.

U razgovoru nam umjetnik pojašnjava svoj rad te otkriva zašto smatra da je važno baviti se temama o kojima se inače ne govori, kao što su chemsex, seksualni rad, ovisnosti…

Emisija Queer u eteru emitira se u standarnom terminu ponedjeljkom u 17 sati na KLFM radiju, a izložbu “SLAM i četiri plesa za Alberta” možete pogledati još ovaj tjedan, zaključno s 26. travnja, radnim danom od 18 do 21 sat u Galeriji Kluba Kocka. 

Emisija Queer u eteru realizira se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita. Mišljenja izražena u emisiji mišljenja su autora_ica i ne odražavaju stavove donatora.

qRADIONICA / Fotoutopija

U srijedu i četvrtak, 1. i 2. svibnja, od 17 do 19 sati u LGBT centru Split okuplja se foto grupa. Okušat ćemo se u razvijanju crno bijelog filma, proć osnove rada s analognim fotoaparatom, dogovorit temu kojom bi se mogli bavit u susret qFEST-u i podijelit filmove za vaša foto istraživanja.